Saunoja ja lauteita valmistava yritys perustettiin vuonna 2001, silloin kaksi nuorta miestä aloitti toiminnan Joensuussa ja Lahdessa. Aluksi teimme räätälöityjä saunakokonaisuuksia ja lauteita asiakkaiden kotona, kunnes lauteita alettiin valmistaa autotallissa. Teimme paljon sauna- ja kylpyhuoneremontteja saneeraus- ja uudiskohteisiin. Teimme myös laatoitusta, vesieristyksiä ja kotikylpylä kalusteita.

Noususuhdanne pakotti isompiin tiloihin ja ostimme silloisen laudevalmistaja Lamellwoodin Vellamo-lauteet liiketoiminnan vuonna 2005. Yrityskaupassa saimme isommat tilat ja valmiit markkinat mittatilauslauteille. Siitä vuoteen 2007 kasvu oli huimaa ja jouduimmekin ostamaan isommat tilat lauteiden valmistukseen Hollolasta.

Olemme keskittyneet etupäässä valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisiä saunoja ja lauteita asiakkaan toiveiden pohjalta, sekä luomaan saunaa aistikkaan tunnelman saunavalaistuksella.

Vuonna 2010 aloitimme sähkökiukaiden valmistuksen. Tuotenimeksi valittiin Magnum-kiukaat. Markkinat ottivat kiukaat vastaan yllättävän hyvin, niille oli selkeä markkinarako.

Kiukaissa olemme panostaneet designiin ja kosteisiin löylyihin.

Vuonna 2017 aloimme suunnitella uutta kiuasta nimeltä Finlandia.

Tällä hetkellä jo tuhannet ihmiset kylpevät laadukkaissa Tähtisaunoissa ja nauttivat Magnum-kiukaiden upeista löylyistä ympäri maapalloa.

Tähtisaunan tuotteet on avainlippu-tuotteita.