Lauteiden LED-Valaistus on kustannustehokas tapa valaista pieniä kerrostalo tai rivitalo saunanlauteita.

Lauteiden LED-Valaistus

Saunaan ja lauteisiin helposti asennettava LED-sarja.

Sarjassa olevat ledit tarvitsevat esim. laudeasennuksessa ainoastaan 6 mm:n reiän, jolloin asennus onnistuu paljon huomaamattomammin, kuin mitä aiemmin on totuttu. Selkeät asennusohjeet takaavat, että asennuksessa ei voi epäonnistua; liittimet on valittu niin ettei niitä voi kytkeä väärin.

Virtalähteenä laadukas Osram OTi 15 DALI, jolloin sarjaa voi himmentää joko painonapilla tai dali-säätimellä. Sarjaa voi laajentaa erillisellä 3-os. laajennusosalla aina 15 lediin saakka.

Värilämpötila saunaan sopiva 2700 K LED IP67. Sarjaan on saatavilla useita lisätarvikkeita, kuten CR-03-asennuskalusteet (kulta, kromi ja musta), kiuaskuitu linssillä, lämpö- ja kosteusmittarit ja paljon muuta.

Huom!

  • Kun saunaan halutaan asentaa kiukaan yläpuolelle kiuaslinssi, tulee se toteuttaa led-sarjan kiuaskuidulla. Itse lediä ei saa asennusmääräysten mukaan asentaa suoraan kiukaan yläpuolelle.
  • Jos saunan lämpötila on yli +90ºC tai saunassa käytetään puulämmitteistä kiuasta, suosittelemme käyttämään valokuitusarjaa.

 

Tähtisaunat myy monelaisia katto, laude ja kylpyhuone-kuituvalaistussarjoja. Voitte pyytää alla olevan lomakkeen kautta tarjousta tietystä sarjasta tai ottaa sen osana laudetarjouspyyntöä.

cariitti led
LED-sarja 6 osaa.

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.