Suunnittelemme ja teemme lauteet mittatilaustyönä saunaasi. Alla on perusmallistomme.

Mittatilauslauteet

Tähtisaunat arvostaa laadukkuutta ja kunnioittaa suomalaista saunaperinnettä. Koko laadukas laudemallistomme onkin pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tulosta, ja tuotekehitys jatkuu yhä edelleen. Pyrimme muokkaamaan lauteiden designia, ergonomiaa ja muita tärkeitä yksityiskohtia asiakkaidemme mieltymysten mukaan, jotta lauteet vastaisivat täydellisesti kaikkiin toiveisiin.

Kaikki Tähtisaunojen saunan lauteet ovat ammattimaista puusepän työtä. Lauteet valmistetaan mittatilauksena Hollolassa.  Suunnittelu alkaa tarjouspyyntölomakkeessa mieleisen laudemallin valinnalla. Räätälöimme peruspaketista jokaiseen saunaan sopivan, turvallisen ja käytännöllisen kokonaisuuden, joka varmasti miellyttää asiakasta. Lomakkeeseen ilmoitetaan myös saunan mitat, kiukaan tiedot sekä muut tarpeelliset yksityiskohdat, jotta voimme laskea laudetarjouksen juuri sinun saunaasi sopivasta kokonaisuudesta.

Saunan lauteet ovat monisyinen kokonaisuus, ja me ammattilaisina haluamme huomioida jokaisen pienimmänkin yksityiskohdan. Olemme esimerkiksi huomioineet lauteiden suunnittelussa myös siivouksen vaatimukset. Koko saunan peittävät alalauteet ovat varsin suosittuja mutta siivouksen näkökulmasta haasteellisia. Olemme ratkaisseet pulman siten, ettemme kiinnitä pintalautoja lainkaan lauderunkoihin kiinni, vaan ne ainoastaan lepäävät runkojen päällä. Alalauderakenteen runkopuut on mahdollista purkaa siivouksen ajaksi pois ilman mitään työkaluja. Runkopuut istuvat Tähtisaunojen itse suunnitteleman palkkikengän päällä, ja ne vain nostetaan pois siivouksen ajaksi. Pääset näin vaivatta nauttimaan puhtaan saunan elämyksestä. Älä siis suotta epäröi pyytää tarjousta koko saunan peittävistä kokonaisuuksista!

Teemme lauteet annetuilla mitoilla kertaalleen tehtaallamme valmiiksi, minkä jälkeen kuvaamme kaiken, merkitsemme kiinnityskohdat ja pakkamme lauteet lähetystä varten. Olemme myös tehneet saunan lauteistamme kattavat ohjeet. Koska kuvaamme ja merkitsemme jokaisen kiinnityskohdan, on asentaminen paikan päällä erittäin helppoa. Lauteet kasataan kuvien mukaisesti valmiisiin ruuvinreikiin. Mitään sahauksia ei tarvita – huomioithan siis, että toimitat meille todenmukaiset mitat saunastasi.

Mallistomme lauteet eivät normaalisti tarvitse ylimääräisiä laudetukia seinien sisään, koska laudetuentamme sisältää säätöjaloilla olevat jalat lattiaa vasten. Moderni ja Elengace PRO -malleihin kuitenkin suosittelemme ainakin ylälauteelle tehtäväksi kunnon tuet seinän sisälle. Laudetuenta onnistuu myös ilman seinätukia, silloin PRO-malleissa tulee vain muutamia jalkoja nojaamaan alalaudetta vasten.

Lauteet toimitetaan asiakkaille ympäri Suomen joko rullakko- tai lavalähetyksinä. Toimitamme saunan lauteiden lisäksi seinäpaneeleita, valoja, kiukaita ym. Pyrimme aina toimittamaan lauteet 1–3 viikon sisällä tilauksesta.

Perusmallistomme sisältää alla olevat lauteet. Kauttamme saa pyöreää ja suoraviivaista muotoa ja kaikkea siltä väliltä. Perusmallistomme lisäksi toteutamme myös hurjempia toiveita, esimerkiksi lauteet pyöreäseinäiseen saunaan onnistuvat myös. Tee erikoiskohteista tarjouspyyntö lomakkeella tai ota yhteyttä puhelimitse!

Tutustu lauteisiimme