Suunnittelemme ja teemme lauteet mittatilaustyönä saunaasi. Alla on perusmallistomme.

Mittatilauslauteet

Kaikki Tähtisaunojen saunan lauteet tehdään mittatilaustyönä Hollolassa ammattimaisten puuseppien toimesta.  Suunittelu alkaa tarjouspyyntölomakkeessa mieleisen laudemallin valinnalla. Räätälöimme peruspaketista jokaiseen saunaan asiakasta miellyttävän kokonaisuuden joka on turvallinen ja käytännöllinen. Lomakkeeseen ilmoiteaan myös saunan mitat, kiukaan tiedot ja muuta tarpeellista jotta saamme kerralla mietittyä kokonaisuuden ja laskettua tarjouksen saunan lauteista.

Koko mallistomme on pitkän ajan suunnittelun tulos ja suunnittelutyö jatkuu vuosi vuodelta eteenpäin. Milloin muutamme hieman desingiä, ergonomiaa tai jotain pintaa syvemmällä olevaa pientä asiaa. Saunan lauteissa on monta huomioitavaa seikkaa ja me ammattilaisina pyrimme ottamaan kaiken huomioon. Olemme huomioineet myös nykyaikana koko saunan peittävät alalauteet sillä, että saunan lauteet on erittäin siivousystävälliset. Pintalautoja emme kiinnitä lauderunkoihin ollekaan kiinni, vaan ne vain lepäävät runkojen päällä. Alalauderakenteemme on tehty niin, että välissä olevat runkopuut pystyy purkamaan siivouksen ajaksi pois tieltä ilman mitään työkaluja. Runkopuut istuvat Tähtisaunojen itse suunniteleman palkkikengän päällä ja ne vain nostetaan pois siivouksen ajaksi. Älä siis pelkää pyytää tarjousta koko saunan peittävistä kokonaisuuksista.

Teemme paketin annetuilla mitoilla kertaalleen tehtaallamme valmiiksi jonka jälkeen kuvaamme kaiken, merkkaamme kiinnityskohdat ja pakkamme lauteet lähtystä varten. Olemme yrittäneet tehdä saunan lauteistamme kattavat ohjeet ja löydätte ne sivuiltamme. Koska kuvaamme ja merkkaamme jokaisen kiinnityskohdan on asentaminen paikanpäällä erittäin helppoa. Laudepaketti kasataan kuvien mukaisesti valmiisiin ruuvinreikiin. Mitää sahauksia ei tarvitse laudepaketteihimme tehdäm kunhan meille toimitetaan vain todenmukaiset mitat saunasta.

Saunan lauteemme ei normaalisti tarvitse ylimääräisiä laudetukia seinien sisään koska laudetuentamme sisältää säätöjaloilla olevat jalat lattiaa vasten. Tämä ei päde Moderni tai Elengace PRO-malleissa, johon suosittelemme ainekin ylälauteelle tehtäväksi kunnon tuet seinän sisälle. Laudetuenta onnistuu myös ilman seinätukia, silloin PRO-malleissa tulee vain muutamia jalkoja nojaamaan alalaudetta vasten.

Lauteet toimitetaan asiakkaille ympäri suomen joko rullakko- tai lavalähetyksinä. Toimitamme saunan lauteiden lisäksi seinäpaneeleita, valoja, kiukaita ym. Toimitusajat pyrimme pitämään laudetilauksissa 1-3 viikon välissä.

Perusmallistomme sisältää alla olevat laudemallit. Kauttamme saa pyöreää ja suoraviivaista muotoa, tai jotain siltä väliltä. Perusmallistomme lisäksi toteutamme myös hurjempia toiveita ja esimerkkinä pyöreät saunan seinät omaavaan saunaan lauteen teko ei ole meillä ongelma. Erikoiskohteissa voitte tehdä normaalisti tarjouspyyntönlomakkeen kautta tai ottaa suoraan meihin yhteyttä puhelimitse. Yhteystietomme löydät tästä

Tutustu lauteisiimme