Meidän kautta on saatavilla myös monia muita valaisinkaluisteita pesuhuoneeseen ja saunaan.

Valaisinkalusteet

Kauttamme saa myös monia erilaisia valaisinkalusteita saunaan ja pesuhuoneeseen. Tällä sivulla on pintaraapaisu tarjonnasta.

Yleisin ja suosituin on valaistu vesikiulu upotettuna lauteeseen ja valaistu saunan lämpömittari.  Vesiastioita on saatavilla myös poistoaukolla, jos saunassanne on hana kiulun vieressä. Kiulu on syytä tyhjentää aina saunomisen jälkeen.

Tarjolla on myös esimerkiksi valaistua murkelasiseinää(kiukaan takana kuvassa), joka valaistaan kahdella kuituvalolla. Kaveriksi taululle on olemassa efektillistä LED-projektoria, johon voi valita revontuliefektin, värinvaihdon, tulenloimuefektin ym. Efektejä voi ohjata esimerkiksi älypuhelimella Bluetooth yhteyden kautta.

Tarjouspyyntölomakkeen kautta voit tilata valaisinkaluisteita kuitusarjojen jatkoksi. Nykypäivänä LED tekniikan mennessä eteenpäin päästää helpolla ja halvalla esimerkiksi kiulun valaisussa. Vesiastia voidaan valaista Linear sarjan jatkoksi ilman omaa muuntajaa! Liittimille on suora valmius sarjan muuntajassa.

LED sarjaan saa helposti lisättyä kiuaslinssin. LED valoja ei suositella ikinä yli 1500mm korkeudelle saunassa lähinnä että taataan niiden pitkäikäisyys. LED sarjan kiuaslinssissä on kuitu 3,5-5m jonka päässä on LED. Näin LED saadaan alhaalle viileään ja täytetään sähköturvallisuus määräykset. Saunassa ei saisi asentaa sähkölaitteita metrin säteelle kiukaasta.

upotettu vesiastia
Alalauteeseen upotettu valaistu vesikiulu

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.