Puolilasiseinällä saunaan tyyliä ja valoisuutta

Puolilasiseinä Saunaan - Yhdellä tai kahdella sivulasilla

Puolilasiseinä avartaa ja tuo valoa saunaa.

Puolilasiseinällä saadaan luotua kaunis yksityiskohta saunan ja pesuhuoneen väliin, ilman että lauteita tarvitsee verhota päästä. Puolilasiseinä on myös kiukaalle parempi, koska lasipintaa tulee kokolasiseinään vähemmän.

Lasiseiniä on saatavilla erisävyisinä josta yleisimmät on kirkas lasi, savunharmaa lasi sekä pronssilasi.  Nykypäivänä on yleistymäänpäin myös satiininkirkas, satiininharmaa ja satiinipronssilasit. Satiinilasi etsataan etupuolelta.

Aukko johon lasiseinä tulee on syytä mitata tarkasti monesta kohtaa. Lasiseinässä on aina asennusvara mutta on syytä selvittää se pienin mitta. Oven saa kiinni joko seinään tai lasiin, riippuen onko sivulasit molemmin puolin vai ei.

 

Lasiseinän vakio toimitussisältö

  • 8mm karkaistu turvalasi, millintarkasti leikattuna
  • RST-Nuppivedin 32x32mm
  • Keskittävät ja säädettävät saranat, kromi
  • Seinä-lasi sarana toimitukseen kuuluvat RST-ruuvit ja proput
  • Lasien alle lasilistat
  • Hopea anodisoidut alumiiniprofiilit
  • Asennusohjeet

Huomioi lisääntynyt kiukaan tehontarve lasiseinää suunnitellessa.

Lasiseinä on eristämätön pinta saunassa ja kiuas pitää mitoittaa sopimaan lasiseinän kanssa. Kiukaan tehontarpeeseen on erilaisia laskentatapoja lasiseinän kanssa, yleisin on lasiseinän neliöt kertaa 1,5 joka lisätään saunan kuutioihin. Jotkut mitoittaa kiukaan tehon myös 1kW per lasineliö. Tätä kannattaa käyttää jos halutaan saunoa kuumassa 90+ asteisessa saunassa.

Puolilasiseinän kiinteän alaosa kannattaa mitoittaa niin, että lauteet jäävät yläreunan alle. Tällöin ei tarvita verhouksia lauteen päähän joka ei lisää laudehintaa verhouksilla tai päätykaiteilla.

Saunan lasiseinän hinta perustuu sen kokoon. Lasiseinän rahti sisältyy hintaan.

Perustoimitusta voidaan muokata erilaisilla vetimillä, erivärisillä saranoilla sekä erivärisillä lasilistoilla. Saranat ja listat saadaan tarvittaessa mustaksi tai kiiltäväksi. Saranat saadaan voidaan myös toteuttaa hydraulisena jolloin lasiovea ei voida paiskata ikinä liian kovaa kiinni. Sarana sulkee oven aina samalla tavalla vaimentaen heiluriliikkeen.

Alta löytyy erilaisia vetimiä oviin sekä kuvia muista lisävarusteista.

Voit pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella tai osana tarjouspyyntöä. Muista laittaa lomakkeeseen lasiseinän koko, postinumerosi ja mahdolliset lisävarusteet.

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.