Magnum Klubi on suunniteltu pieniin alle 9m3 huoneistosaunoihin.

Kiuas pieniin huoneistosaunoihin, alle 9 m³

Magnum Klubi on siro, pieniin saunoihin tarkoitettu tasakulmainen kiuas. Magnum Klubi on halkaisijallaan vain 250×250 mm, mikä tekee kiukaasta erinomaisen valinnan pieniin huoneistosaunoihin. Pieneen kiukaaseen on silti saatu 70kg kiviä! Löylyt ovat siis varmasti pehmeät sekä kosteat.

Kaikki Magnum-kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneeli sekä kiukaan keskus päivitettiin vuonna 2019 asiakkaita kuunnellen täysin valkoiseksi. Ohjauspaneelin taustasta tuli valkoinen ja kehys ympärillä on  Schneider Exxact sarjan Primo malli valkoisena. Ohjauspaneeli näyttää upealta niin saunassa kuin pesuhuoneessa, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta tai asennusmahdollisuuksista.

Kehyksiksi käy kaikki Schneider Electric Exxact -tuoteperheen kehykset. Saatavana lasisena, eri tekstuureina jne. Kehyksiä myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi. Saunassa paneelin voi joko upottaa levyseinärasialla paneeliin tai asentaa pintarasiaan. Tämä luo kylpyhuone- ja saunansuunnitteluun aivan uudet mahdollisuudet. Lue lisää Schneider Electric Exxact -tuoteperheestä täältä.

Upotusrasian pohja ei tule kiukaan mukana. Sopiva rasia on mm. ABB levyseinä kojerasia AUS-15.2p. Rasioita myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat.
Suositeltu pinta-rasia on Exxact WDE002751 (2418101) joka on suunniteltu Exxact sarjan kehyksille. Syvyys rasialla vain 21mm.

Kiuas on saatavilla myös erittäin edullisella painonappikeskuksella jossa saunaa ohjataan vain yhden napin kautta. Sauna napsautetaan päälle ja se on tunnin kerrallaan päällä. Lämpötilasäätö tehdään kerran kiukaan alta eikä sitä tarvitse säädellä ikinä.

Vanha RC paneeli poistui valikoimista uuden keskuselektroniikan myötä.

Suojaetäisyys on kiukaan pinnasta 100 mm palaviin rakenteisiin. Klubiin saatavilla myös integrointikaulukset K1 (kulmamalli) sekä K2 (neliömalli) jolla kiukaan laudeupotus saadaan viimeisteltyä. K2 malliin on erikoistilauksesta saatavilla 12kpl kuituvaloja jota ohjataan suoraan kiukaan Finlandia ohjauspaneelista. Kuituvalot tulevat suoraan kiukaan sisältä kaulukseen joten ylimääräisiä sähkökytkentöjä ei tarvita. Finlandia ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta muille saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A).

Magnum Klubi 6kW

Tekniset tiedot

Magnum Klubi
Teho6kW
Leveys250mm
Syvyys250mm
Korkeus1000mm
Suositeltava Saunan Koko5-9m3
Saunan Minimikorkeus1900mm
Sulake3x10A
Kytkentäkaapeli5x1,5mm2
Kivimäärän,70kg
Suojaetäisyys Sivuille100mm
Suojaetäisyys Kattoon800mm

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös muihin kiuastuotteisiin