Magnum Sade kiukaan viivamainen kuviointi valojen kanssa luo tunnelmaa ja tyylikkyyttä.

LED valoilla varustettu Magnum Sade Kiuas

Magnum Sade kiuas sopii hyvin lattiakiukaaksi tai upotettavaksi lauteisiin. Magnum Sade kiuas takaa löylyjen lisäksi pehmeän ja tasaisen valaistuksen. Nauti saunomisesta ilman häiriöntekijöitä sillä me olemme ottaneet huomioon erilaiset käyttäjät. Kiukaan valaistuksesta voi nauttia myös täysin pimeässä saunassa ilman, että valaistus rasittaisi käyttäjän silmiä. Viivamainen ulkokuosi tuo valon kauniisti kiukaan sisältä.

Teräksen värinen kiuas on ruostumatonta terästä.

Kuparin sävyinen kiuas muistuttaa erittäin hyvin ja kauniisti ruostunutta pintaa pienellä kiillolla.

Valkoisen sävyinen kiuas muistuttaa enemmän kananmunan valkoista, jonka takia tämä valkoisen sävy tulee kauniimmin esiin.

Musta kiuas sopii vaaleisiin saunoihin kontrastin luojana.

Kiukaan sisällä on LEDvalonouha joka valaisee kiukaan välitilaa alhaalta ylös saakka. Valoja ohjataan kiukaan omasta Finlandia ohjauspaneelista.

Magnum Sade kiuas
Magnum Sade saatavilla neljällä eri värillä
Magnum Sade kiuas LED valoilla
Valaistus tulee kauniisti ulos kiukaan sisältä.

 

Kaikki Magnum-kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneeli sekä kiukaan keskus päivitettiin vuonna 2019 asiakkaita kuunnellen täysin valkoiseksi. Ohjauspaneelin taustasta tuli valkoinen ja kehys ympärillä on  Schneider Exxact sarjan Primo malli valkoisena. Ohjauspaneeli näyttää upealta niin saunassa kuin pesuhuoneessa, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta tai asennusmahdollisuuksista. Vuonna 2024 ohjauspaneeli on mahdollista saada myös antrasiitin värisenä.

Kehyksiksi käy kaikki Schneider Electric Exxact -tuoteperheen kehykset. Saatavana lasisena, eri tekstuureina jne. Kehyksiä myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi. Saunassa paneelin voi joko upottaa levyseinärasialla paneeliin tai asentaa pintarasiaan. Tämä luo kylpyhuone- ja saunansuunnitteluun aivan uudet mahdollisuudet. Lue lisää Schneider Electric Exxact -tuoteperheestä täältä. Finlandia ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta muille saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A). Valoja ohjataan paneeliin valonapista.

Upotusrasian pohja ei tule kiukaan mukana. Sopiva rasia on mm. ABB levyseinä kojerasia AUS-15.2p. Rasioita myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat.
Suositeltu pinta-rasia on Exxact WDE002751 (2418101) joka on suunniteltu Exxact sarjan kehyksille. Syvyys rasialla vain 21mm.

Vanha RC paneeli poistui valikoimista uuden keskuselektroniikan myötä.

Tekniset tiedot

Sade 6,0 kWSade 9,0kW
Teho6,0kW9,0kW
Halkaisija325mm325mm
Kokonaiskorkeus1000mm1000mm
Saunan koko5-8m38-15m3
Saunan Minimikorkeus1950mm1950mm
Sulake3x10A3x16A
Kytkentäkaapeli5x1,5mm25x2,5mm2
Kivimäärä75-85kg75-85kg
Suojaetäisyys palaviin materiaaleihin alle 800mm40mm40mm
Suojaetäisyys palaviin materiaaleihin yli 800mm100mm100mm
Suojaetäisyys kattoon950mm950mm

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös muihin kiuastuotteisiin