Saunum Professional on kaksi-yhdessä-ratkaisu – Saunum Base Solution ilmanvaihtojärjestelmän ja suuren sähkökiukaan tehokas yhdistelmä.

Saunum Professional

Saunum Professional -sarjan ilmanvaihtojärjestelmä toimii hiljaisesti ja jakaa höyryn ja lämpötilan tasaisesti koko saunatilaan, varmistaen siten saunojan koko kehon tehokkaan hikoilun. Lämpö jakautuu tilassa tasaisesti ja saunakäynti saattaa jatkua pitempään kuin yleensä, ilman, että saunominen väsyttäisi tai rasittaisi. Tasapainotettu ilmapiiri luo rentouttavan ilmapiirin ja saa mielen siirtymään melkein meditatiiviseen tilaan – merkkinä luonnollisesti saavutetusta hyvinvointitilasta. Kiuas lisää ilmaan myös Himalajan suolan ioneja, joilla on myönteinen vaikutus hengityselimiin ja ihoon.

Kiukaassa ei ole tällähetkellä saatavilla valmistajan omaa ohjauskeskusta vaan se on hankittava erikseen. Keskuksiksi käy aikalailla kaikki erillisenä myytävät isot ohjauskeskukset, kuten Helo Commerial, Harvia lisäkontaktorilla, PRO-B2 lisäkontaktorilla, Wave lisäkontaktorilla ym. Ilmankiertoyksikkö voidaan varustaa etäohjaimella, jolla säädetään ja muutetaan kätevästi ilmanvaihdon nopeutta. Nopeutta voidaan säätää saunan koon mukaan tai muuttamalla laitteen asetuksia, jolla voidaan mm. kytkeä perinteinen sauna kuuman höyrysaunan tilaan.

Kiuas soveltuu 24-36m3 kokoisiin saunoihin.

Mittakuva Kulmakiuas Mittakuva Seinäkiuas
saunum professional
Professional Seinäkiuas
Professional Kulmamalli Professional Seinämalli
Teho12kW, 15kW, 18kW, 23kW12kW, 15kW, 18kW, 23kW
Leveys853mm750mm
Syvyys813mm600mm
Korkeus2153mm (810mm + 1343mm ilmanvaihto kanava)2150mm ( 810mm + 1340mm ilmanvaihtokanava)
Kivimäärä--
Suojaetäisyys sivuille ja eteen--
VäriKupari tai Ruostumaton teräsKupari tai Ruostumaton teräs
ValmistusmaaViroViro

Voitte pyytää henkilökohtaisen tarjouksen laiteesta alla olevalla yhteysottolomakkeella tai osana tarjouspyyntööä. Tarjouspyyntö on asiakkaalle maksuton.

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.