Saunum Premium Set on kaksi-yhdessä-ratkaisu – Saunum Base Solution ilmanvaihtojärjestelmän ja sähkökiukaan tehokas yhdistelmä.

Saunum Premium Set

Saunum Premium Set -saunan ilmanvaihtojärjestelmä toimii hiljaisesti ja jakaa höyryn ja lämpötilan tasaisesti koko saunatilaan, varmistaen siten saunojan koko kehon tehokkaan hikoilun. Saunum Premium Set lisää ilmaan myös Himalajan suolan ioneja, joilla on myönteinen vaikutus hengityselimiin ja ihoon.

Ratkaisu sopii parhaiten niille saunanomistajille, jotka haluavat kokea parhaan saunanautinnon parantamalla olemassa olevaa saunaa tai jotka suunnittelevat aivan uuden saunan rakentamista.

Tuotteen muotoilukieli on tietoisesti hyvin minimalistinen ja moderni, korostaen täten tuotteen teknistä innovatiivisuutta.

Kiukaassa ei ole tällähetkellä saatavilla valmistajan omaa ohjauskeskusta vaan se on hankittava erikseen. Keskuksiksi käy aikalailla kaikki erillisenä myytävät ohjauskeskukset, kuten Helo, Harvia, PRO-B2, Wave ym.

Tekniset tiedot

Kiuas6kW9kW
Teho6000W 9000W
Liitäntäkaapeli (hankittava erikseen)5x1,5mm25x2,5mm2
Korkeus1400mm-2100mm (säädettävissä)1400mm-2100mm (säädettävissä)
Kivimäärä80-85kg80-85kg
Saunan Koko5-9m28-15m3
Suolapallot7kpl7kpl
Syvyys404mm404mm
Leveys750mm750mm
ValmistusmaaViroViro
VäriValkoinen tai KupariValkoinen tai Kupari
Suojaetäisyydet sivuille ja eteen100mm150mm
Lataa käyttöohje tästä
Saunum Premium
Saunum Premium Valkoinen

Voitte pyytää henkilökohtaisen tarjouksen laiteesta alla olevalla yhteysottolomakkeella tai osana tarjouspyyntööä. Tarjouspyyntö on asiakkaalle maksuton.

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.