Saunum Base Solution on täydellinen valinta niille joilla on jo valmis sauna, mutta saunanautinnossa olisi parantamisen varaa.

Saunum Base Solution

Saunum Base Solution on patentoitu saunaratkaisu, joka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen saunatilassa. Tämä erityisvalmisteinen ilmanvaihtojärjestelmä jakaa höyryn tasaisesti saunatilaan ja lisää ilmaan Himalajan suolan ioneja, joilla on myönteinen vaikutus hengityselimiin ja ihoon. Laite sekoittaa raikasta hapekesta ilmaa löylyn sekaan puskiessa sen alas.

Saunum Base Solution ilmanvaihtojärjestelmä toimii hiljaisesti ja jakaa höyryn ja lämpötilan tasaisesti koko saunatilaan – kun vettä heitetään kiukaalle, et koe välittömästi nopeaa lämmönnousua. Lämpö jakautuu tilassa tasaisesti ja saunakäynti saattaa jatkua pitempään kuin yleensä, ilman, että saunominen väsyttäisi tai rasittaisi. Tasapainotettu ilmapiiri luo rentouttavan ilmapiirin ja saa mielen siirtymään melkein meditatiiviseen tilaan – merkkinä luonnollisesti saavutetusta hyvinvointitilasta.

Saunumin kehittämä sisäilmayksikkö voidaan varustaa etäohjaimella, jolla säädetään ja muutetaan kätevästi ilmanvaihdon nopeutta. Nopeutta voidaan säätää saunan koon mukaan tai muuttamalla laitteen asetuksia, jolla voidaan mm. kytkeä perinteinen sauna kuuman höyrysaunan tilaan.

Saunum pitää huolen siitä ettei jalat palele enää ikinä saunassa!

Tekniset ominaisuudet

SeliteArvo
Korkeus2035mm tai 2150mm
Liitäntäkaapeli (hankittava erikseen)3x1,5mm
Teho75W
Syöttöjännite230V-50/60hZ
Nopeusasetuksia3
Suolapallot7kpl
ValmistusmaaViro

Boulder lasiin lisävarusteena myös LED  valaistus. Värinä punainen/sininen.

Lataa käyttöohje tästä
Saunum Base lasivaihtoehdot
Kun tilaat Saunum Base Solutionin, voit valita sopivan kolmesta erilaisesta lasidesignista.

Ulkoasuvaihtoehdot

RunkoLasiValaistus Boulder malliinOhjaus
Harjattu Ruostumaton teräsValkoinenPunainenKiinteä kytkin
Tumman harmaaMusta / Musta Boulder DesingSininenOne-Touch etäohjaus

Integroitavissa seinän sisään

Base malli voidaan tarvittaessa integroida seinän sisään, jolloin se ei vie saunan sisäpuolelta turhaa tilaa. Tilantarve paneelin takana on 125mm.

Integroiduissa mallissa ei vakiona ole lasia jolloin yksikkö on erittäin edullinen hankinta. Lasin saa myös asennettua seinälle integroidussa mallissa jos haluaa luoda hienon yksityiskohdan saunaan.

Integroidessa tuote seinän sisään mukana tulee One-Touch ohjainpaneeli jonka saa mustana tai valkoisena.

Base Integroituna
Base-Mallin pystyy myös integroimaan seinän sisään jolloin se ei vie tilaa saunasta.

Voitte pyytää henkilökohtaisen tarjouksen laiteesta alla olevalla yhteysottolomakkeella tai osana tarjouspyyntööä. Tarjouspyyntö on asiakkaalle maksuton.

Tuotekuvia

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.