Saunum on kehittänyt ainutlaatuisen teknologian, jolla kuuma ja kylmä ilma jakautuvat saunassa tasaisesti. Saunomisen aikaan saama hikoilu on tehokkaampaa, mutta saunomiskokemus on samanaikaisesti miellyttävän tasapainoinen. Monet saunomiseen liittyvät puutteet on poistettu ja parhaan saunanautinnon tarjoavia ominaisuuksia on paranneltu. Tutustu tässä erilaisiin SAUNUM-laitteisiin.

Miten se toimii

SAUNUM laitteet on suunniteltu sisältä ulospäin. Ydinteknologia varmistaa, että saunakokemus on niin nautinnollista ja terveellistä kuin mahdollista. Minimalistiseen pohjoismaiseen designin verhoama laite on jokaisen saatavissa olevan saunanautinnon parantamiseen suunnatun useamman vuoden kehittämis- ja testaustoiminnan tulos.

Hikoilu on tehokkaampaa, koska kuuma ja kylmä ilma kiertävät jatkuvasti ja saunan lämpötila pysyy tasaisena.
SAUNUMin kehittämät laitteet varmistavat, että lämmönvaihto ympäristön ilman ja kehon välissä on jatkuvasti tasaista.

SAUNUMin patentoitu teknologia ylläpitää saunassa tasaisen ilman jakautumisen, jossa ilma ei kerrostu kuumiin yläkerroksiin ja viileisiin alempiin kerroksiin. Näin saadaan aikaan terveellinen ympäristö, jossa jokainen voi nauttia saunomisen terveysvaikutuksista. Laite sekoittaa hapekasta raikasta ilmaa löylyn sekaan samalla kun painaa lämmön alemmas. Järjstelmän kanssa ei tarvitse kärsiä ikinä kylmistä varpaista!
SAUNUMin patentin myöntämistä odottava teknologia vapauttaa ilmaan suolaioneja. Suolaionit parantavat ilmaa puhdistavan vaikutuksen lisäksi keuhkojen toimintaa, lievittävät fyysisiä vammoja, hoitavat ihoa, antavat syvän unen ja mahdollistavat saunomisesta nauttimisen myös allergioista kärsiville ihmisille.

Yllä mittaustulokset alalauteen lämpeämisestä Saunum järjestelmän kanssa. Laitteen käynnistyksen jälkeen alalauteen lämpötila nousi 25 astetta alle kahdessa minuutissa.

Saunum ilmanvaihtojärjestelmä ja kiukaat