Mondex-kiukaat - Paras sauna suomalaiselle on luonnollisesti – suomalainen sauna. Kaikki Mondex kiukaat valmistetaan Ylivieskassa, mistä kertoo myös kiukaiden avainlipputunnus.

Mondex-kiukaat - Rakka E

Rakka on ainutlaatuinen designkiuas, jonka patentoitu rakenne korostaa kiven luonnollista karheaa kauneutta. Kiukaassa ei ole verkkoa lainkaan vaan löylypinta on välittömästi siinä minne vesi heitetään.

Kiukaan rakenne sekä massiivinen kivimäärä höyrystää veden niin, että löylyt ovat mehevät, pitkät ja kosteat, aivan kuin puukiukaassa.

Kiukaan teholuokkia on useita joten Rakka soveltuu niin pieniin kuin suurempiinkin saunoihin.

Kiukaan älykäs ja helppokäyttöinen erillisohjain lämmittää saunasi energiatehokkaasti. Ensimmäisellä käyttökerralla ohjain tunnistaa saunasi ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti.

Voit valita kiukaaseen myös perinteisen mekaanisen ohjauksen.

Teknisiä Tietoja
Teho6,6kW-10,5kW
Saunan Koko7-25m3
Halkaisija400mm-500mm
Suojaetäisyydet100-120mm
Korkeus1100mm
Kivimäärä130-210kg
Mondex Rakka
Mondex Rakka E

Mondex-kiukaat - Tahko E

Mondex Tahko E on lattiakiuas usealla eri teholuokalla. Kiukaan älykäs ja helppokäyttöinen erillisohjain lämmittää saunasi energiatehokkaasti. Ensimmäisellä käyttökerralla ohjain tunnistaa saunasi ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti.

Voit vaihdella löylyn laatua lempeästä ja kosteasta kuumempaan heittämällä löylyä Tahko E:n kylkeen tai päälle. Tahko E:n ohjaimen voit sijoittaa saunatilaan, pukuhuoneeseen tai vaikka valokytkinrasiaan. Pieni ja huomaamaton lämpötila-anturi mittaa lämmön laudeseinältä. Näin lämpötila on juuri sopiva, kun istut nauttimaan kiukaan löylyistä.

 

Teknisiä Tietoja
Teho6,6kW-10,5kW
Saunan koko6-22m3
Halkaisija320-370mm
Suojaetäisyys100-120mm
Korkeus850-1100mm
Kivimäärä80-140kg
Mondex Tahko E
Mondex Tahko E

Mondex-kiukaat - Hiisi

Mondex Hiisi on nautinnollisten löylyjen aatelia. Kiukaassa yhdistyvät suomalainen karhea vuolukivi, tyylikäs musta graniitti sekä kehittynyt tekniikka. Mainetta niittänyt vuolukivikiuas lämpenee koko mitaltaan ja antaa kosteat ja happirikkaat löylyt joka kerta.

Vuolukivikiuas on seinään asennettava lattiakiuas. Sen voi asentaa suoraan vaikka paneeliseinään koska suojaetäisyyksiä taakse ei ole. Samalla kiuas säästää saunasta enemmän tilaa lauteille.

Kiukaan erillisohjaimen voit sijoittaa saunatilaan, pukuhuoneeseen tai vaikka valokytkinrasiaan. Älykäs elektroniikka lämmittää saunasi energiatehokkaasti. Ensimmäisellä käyttökerralla ohjain tunnistaa saunasi ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti. Pieni ja huomaamaton lämpötila-anturi mittaa lämmön laudeseinältä. Näin lämpötila on juuri sopiva, kun istut nauttimaan kiukaan unohtumattomista löylyistä.

Teknisiä Tietoja
Teho6,6kW-9kW
Saunan Koko5-13m3
Leveys 420mm
Syvyys 300mm
Korkeus860mm
Suojaetäisyys Eteen300mm
Suojaetäisyys sivuille50mm
Kivimäärä80kg
Mondex Hiisi
Mondex Hiisi

Mondex-kiukaat - Kalla E

Kalla on seinään asennettava lattiakiuas ja vie saunasta pienen tilan. Kalla sopii täydellisesti pieneenkin saunaan, jossa halutaan nauttia löylyjen lisäksi kauniista muotoilusta.

Kallan älykäs ohjauselektroniikka tunnistaa saunasi ensimmäisellä käyttökerralla ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti. Ohjaimen voit sijoittaa saunatilaan, pukuhuoneeseen tai vaikkapa valokytkinrasiaan. Pieni ja huomaamaton lämpötila-anturi mittaa lämmön laudeseinältä. Näin lämpötila on juuri sopiva, kun istut nauttimaan kiukaan löylyistä.

Teknisiä Tietoja
Teho6,6kW-9kW
Saunan Koko6-15m3
Leveys350mm
Syvyys304mm
Korkeus1030mm
Suojaetäisyydet100mm
Kivimäärä80kg
Mondex Kalla
Mondex Kalla

Mondex-kiukaat - Aura E

Mondex Aura on kaunis kulmakiuas, joka säästää tilaa saunassa asennustapansa ansiosta. Saunan nurkkaan, seinään asennettava kiuas ottaa tehokkaasti käyttöön neliöitä, jotka muuten jäisivät hukkatilaksi. Koska paino on omilla jaloilla, voi kiukaan asentaa suoraan vaikka paneeliseinään. Voit myös upottaa Auran lauderakenteisiin jolloin laudetilaa jää entistä enemmän.

Auran selkeä ja linjakas muotoilu on moderni ja tuo saunaasi takuulla tyylikkään ilmeen. Kiukaan upeasta 80kg kivimäärästä saa monipuolista löylyä heittämällä vettä joko etuosaan tai kiukaan päälle.

Kiukaan elektroninen erillisohjaus on helppokäyttöinen ja tarkka. Ohjaimen voi sijoittaa saunatilaan, pukuhuoneeseen tai vaikka valokytkinrasiaan.

Teknisiä Tietoja
Teho6,6kW-9kW
Saunan Koko5-15m3
Leveys430mm
Syvyys310mm
Korkeus1010mm
Suojaetäisyydet100-120mm
Kivimäärä70kg
Mondex Aura E
Mondex Aura E

Mondex-kiukaat - Klapi Puukiuas

Upea pyöreä muotoilu, 70kg kivimassa sekä aukotettu ulkovaippa takaavat, että Mondex Klapista irtoaa taatusti monipuolisesti löylyä jokaisen saunojan makuun. Valitse kahdesta kauniista värivaihtoehdosta saunaasi sopivin malli!

Optimaalisen koon ja pienten suojaetäisyyksien vuoksi kiuas sopii mainiosti myös pienempiin perhesaunoihin.  Klapi on luontoystävällinen ja turvallinen valinta.

Suuren kivimäärän ansiosta lämpö varautuu kivimassaan, jolloin kiukaasta saa löylyjä myös pesän sammuttu. Klapi kuivaa myös tehokkaasti saunatilan saunomisen jälkeen.

Lämmittää suurenkin kivimäärän nopeasti, jolloin puuta ei tarvitse käyttää paljon. Kiukaan hyötysuhde on siis loistava!

Kiukaassa on hormiliitännät sekä päällä, että takana.

Tehokas kolmikanavainen polttotekniikka lämmittää kiukaan nopeasti päästöt huomioiden.

Teknisiä Tietoja
Saunan koko8-16m3
Leveys460mm
Syvyys460mm
Korkeus750mm
Hormiliitennän halkaisija115mm
Kivimäärä70kg
Suojaetäisyys Eteen500mm
Suojaetäisyys Sivuille250mm
Suojaetäisyys Taakse250mm
Mondex Klapi
Mondex Klapi

Voitte pyytää kiukaasta tarjouksen alla olevalla lomakkeella tai ottaa sen osana laudekokonaisuutta tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen välilehteen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös muihin kiuastuotteisiin