Tähtisaunat - Laadukkaat lauteet ja tasokas kiuas

Olemme kotimainen sauna valmistaja, joka toteuttaa laadukkaat lauteet mittatilauksena, aina ammattitaidolla. Valmislauteiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu myös suomalaista muotoilua edustava Magnum-kiuas, joka valmistetaan Hollolassa. Pääasiallisia tuotteitamme ovat mittatilauslauteet ja Magnum-kiuas, mutta valikoimiimme kuuluvat lisäksi kuituvalaisimet, led-valosarjat, erikoispaneelit, Iki-kiuas, Tulikivi-kiuas sekä monet muut saunaan ja pesuhuoneeseen liittyvät tuotteet.

Pääpaikkamme sijaitsee Lahden naapurikunnassa Hollolassa, ja meillä on useita jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Sivuiltamme löydät kattavan esittelyn kaikista tuotteista sekä lauteiden kasausohjeet, laajan kuvagallerian ja infopaketin saunan suunnittelusta. Laadukkaat lauteet meiltä – pyydä tarjous suoraan tarjouspyyntölomakkeellamme tai ota yhteyttä jälleenmyyjiimme!

Löydät Magnum kiukaat myös suoraan verkkokaupastamme www.nettikiuas.fi

Uudiskohteen saunat sekä saunaremontit

On sauna sitten uudiskohteeseen tuleva tai remonttikohde, se kannattaa aina suunnitella huolella. Sivuiltamme löydät vinkkejä saunan suunnitteluun jos haluat tehdä kaiken itse tai pyytää tarjous saunasta jolloin ammattilaisemme suunnittelee saunaasi sopivan kokonaisuuden kuitenkin ottaen huomioon toiveenne. Teemme Lahden alueella ja Joensuussa myös avaimet käteen periaatteella joitakin remontteja vuosittain. Pääasiallinen toimemme nykyään on toimittaa laadukkaat tuotteet saunaasi. Meillä on vuosien kokemus erilaisista kohteista ja olemme varmoja että olette tyytyväisiä meihin. Tarvittaessa opastamme saunan rakentajaa tietyissä osa-alueissa jotta lopputuloksesta tulee täydellinen.

Lauteisiimme saa lukuisia erilaisia materiaaleja jotka pyrimme aina pitämään varastossa. Meiltä myös erikoismateriaalit saunaan!

 

Lauteet

Kiukaat

Magnum-kiukaat

Saunan valaistus

Sosiaalisen median päivityksiä